※English Version Below
นักเรียนระดับชั้น Year 2 ได้เข้าร่วมกิจกรรมการเรียนรู้นอกห้องเรียนของรายวิชา Global Perspectives เพื่อส่งเสริมการเรียนรู้ผ่านประสบการณ์จริง และสร้างความเข้าใจเกี่ยวกับแหล่งที่มาของอาหารในชีวิตประจำวัน

นักเรียนได้เรียนรู้กระบวนการปลูกผัก การเก็บผลผลิตจากแปลงผัก การสำรวจสวนไม้ประดับ สวนผลไม้ รวมถึงการลงมือทำเครื่องดื่มน้ำมะนาวด้วยตนเอง และการชิมผลไม้สดจากต้น ซึ่งเป็นกิจกรรมที่นักเรียนสนุกสนาน และได้เรียนรู้อย่างมีประสิทธิภาพ ช่วยให้นักเรียนได้พัฒนาทักษะการสังเกต การทำงานเป็นทีม และภูมิใจในผลลัพธ์จากความพยายามของตนเอง อีกทั้งยังเป็นประสบการณ์อันมีค่าในการเรียนรู้เชิงปฏิบัติที่เชื่อมโยงกับชีวิตประจำวัน

YEAR 2’S “LITTLE FARMERS” LEARNING EXPERIENCE
Year 2 students recently took part in an outdoor lesson as part of their Global Perspectives subject. This trip was designed to help them learn by doing and better understand where the food they eat every day comes from.

Our students learned how to plant vegetables, harvest fresh produce, explore decorative and fruit gardens, make refreshing lemonade and taste freshly picked fruits. The activities were fun, and they provided meaningful learning experiences that encouraged observation skills, teamwork and a sense of pride in their own achievements.

This valuable practical learning also provided valuable practical learning experiences that connected to everyday life.